sa zivotinjama price sorted by
relevance

Admin10.08.2021

Erotske priče: Kod dečka na selu

This really is a great movie.
8509
Admin26.06.2021

pincolufootb

Aaaaaahhh kako me je samo grubo nategao na svoju kurcinuu mislila sam da ce mi oci ispastii!!! Bila sam tako mala i sitna u njegovom zagrljaju.
27010
Admin29.06.2021

Šetnja sa Psom

Skamenih se i poceh glasnije da placem i jecam Dragan odusevljeno rece da,deda upita sve u kafani ko zeli da jebe ovu malu i spusti ruku na moje golo dupence,opet nasta vika i galama,deda ih ucutka a zatim upita ko zeli da jebe ovu drugu i opet svi vikase u glas neko vreme,Ratko sede na stolicu pored moje glave,otpi par gutljaja rakije,gledala sam ga ocima punim suza i tiho jecala,pitajuci se u sebi zasto,zasto kad sam bila poslusna svo ovo vreme.
6108
Admin24.08.2021

Erotske price sa zivotinjama. film

Dok smo se vozili autom slusali smo muziku i uzivali… Pa mladi jebacu sta kazes na one komentare?!! A ove vrste ne bojis a?! Poljubi me i rece bravo duso dekina,podize me lako i pomeri u stranu,pridje Jovanki koja kleknu odmah ispred njega,on jednom rukom uhvati Snezu za crvene obraze a drugom svoj sad vec meki kurac,namesti ga ispred Jovankinih usta i poce da pisa,gledajuci Snezanu u oci rece ovo rade prljave kurve,baka ga ocisti svojim ustima,on odgurnu Snezanu i pljunu je u lice,pruzi ruku prema meni i upita zelim li da piskim ili kakim,klimnuh i rekoh da mi se kaki uzimajuci ga za ruku podize me sa kreveta,naredi Jovanki da legne na ledja a ja cucnuh iznad njenog lica,ona jezikom nezno predje preko mog cmara,vlazeci ga,napeh se par puta i prdnuh a zatim i malo govance izadje i Jovanka ga uze u svoja usta,topeci ga u ustima i gutajuci,prdnuh jos nekoliko puta i ona mi jezikom lepo pocisti mali cmaric,podigoh glavu i pogledah u Snezanu koja je sve ovo cutke posmatrala ne trepcuci,deda me zagrli oko struka i rece hajdemo da spavamo,a vas dve cete oststi ovde,prljave drolje…na izlazu pogledah u Jovanku,bila je umazana mojim govnetom po ustima i bradi,smrdelo je…deda zakljuca vrata i nas dvoje odosmo svako u svoju sobu na spavanje.
3807
Admin20.08.2021

Djecaci jebu zrele zene (18+) @ Mature Wank

Sele smo za sto i sacekale dedu,cim je usao,prisao je do mene i strasno me poljubio sisajuci moj jezik,onda je prisao do Sneze,rukom je uhvati za sisu preko majice i spusti svoje usne na njene,oci joj se napunise suzama ali mu sa velikom mucninom ipak uzvrati poljubac,mazio je njenu sisu i lizao njene usne,to je trajalo kratko i onda sede za sto da veceramo.
904
Admin12.06.2021

(VIDEO) KADA JE ŽENA POMAZILA PSA SVE SE PRETVORILO U KOŠMAR: Nikada niste videli nešto ovako!

Zovem se Milica,rodjena sam u gradu i svojih sam 20 godina zivota provela na gradskom betonu.
3005
Admin16.07.2021

Priče o životinjama za djecu. Priče za djecu o životu životinja

Gledale smo se u oci a izmedju nasih usta stajao je kurac koji smo nas dve halapljivo lizale o ljubile,i u njenoj i u mojoj pickici smenjivali se se kurcevi izazivajuci nase uzdahe i stenjanje,ovaj sto smo mu pusile svrsio je po nama i isprskao spermom po licima,nas dve smo lizale lica jeda drugoj kupeci spermu,na trenutak je zatvorila oci i glasnije zastenjala,neko je poceo da je jebe u cmaric ali bile smo dovoljno rasirene i dosta lakse su ulazili u nju.
5005
Admin09.08.2021

Ovisna sam o erotskim pričama

Cutala sam i posmatrala njih dvojicu,zeleli su mene,to se jasno videlo i deda je to znao,drzeci svoju ruku preko mog stomaka i pribijajuci me uz sebe,bila sam sigurna i opusteno sam se smeskala.
8007
Admin22.08.2021

Šetnja sa Psom

Obadvojica su krisom gledali u moje sisice i palilo ih je.
9509
Admin21.07.2021

Devojčica ima SE*S sa PSOM, traje 36 sekundi, SVE SE VIDELO!

Hani Miletski u knjizi Understanding Bestiality and Zoophilia 2002.
7602
Admin04.09.2021

Fisher Price Vozilo sa životinjama

Otvorio je vrata sobe i naredio da udjemo,zalupivsi vrata za nama,seo je na krevet izuvajuci svoje smrdljive cizme i ostar smrad ispuni prostoriju.
9707